
Restoran i Caffe Bar

Tradicionalna kuhinja

Internacionalna kuhinja

Veganski Menu
Glavno jelo
Lignje Frigane/Punjene/Sa žara
Mekani i ukusni morski plodovi, savršeno začinjeni lukom peršunom a preporučujemo bijelo vino. Zbog svoje nježne teksture i bogatog okusa, ovo jelo je prava poslastica za ljubitelje ribe i morskih plodova.
Rolovana teletina
Pripremljeno s pažljivim začinima poput ružmarina, luka i maslinovog ulja, koje se peče do savršene mekaće. Ovaj specijalitet često se poslužujemo uz priloge poput pečenog povrća i krompira, pružajući bogat i pun okus.
Fantasy steak
Fantasy steak je sočan odrezak, pripremljen od najfinijih komada mesa i začinjen jedinstvenom mješavinom začina koja mu daje neodoljiv, bogat okus. Savršeno pečen, svaki zalogaj pruža savršenu ravnotežu između hrskave kore i mekane unutrašnjosti, stvarajući pravi gurmanski doživljaj.


Dezerti
Američke palačinke
Pravimo ih mekane i pahuljaste, savršeno prhke u svakom zalogaju. Naša preporuka je u kombinaciji sa medom, voćem, maslacem i javorovim sirupom. Dobićete ukusan i zasitan doručak ili desert.
Tufahija
Najpopularniji dezert u Hotelu Marina. Provjerite zbog čega 😉
Souffle
Lagani, pjenasti desert ili slano jelo. Mi ga pečemo u individualnim posudama, a pri pečenju dobije zlatnu, prozračnu koricu, dok iznutra ostaje mekan i bogat u okusu. Bez premca!